Ronaldo schudol v reality šou takmer 17 kilogramov

17.12.2012 Celý región

Rio de Janeiro 17. decembra (TASR) - Bývalý brazílsky futbalový útočník Ronaldo, prezývaný aj "tlsťoch", schudol v jednej z brazílskych reality šou takmer 17 kilogramov za tri mesiace.

Diváci mohli vidieť výsledok Ronaldovho snaženia sa v televíznej súťaži Fantastico, ktorej základom bola prísna diéta a tvrdý fyzický tréning.

Ronaldo prekonal cieľ, ktorý mu dal v šou kondičný tréner Marcio Atalla, keď sa zo 118,4 dostal až na 101,5 kg a percento tuku v jeho tele kleslo z 25,5 na 15 percent.

Niekdajšia hviezda futbalových trávnikov napriek tomu nebola úplne spokojná a chce pokračovať v chudnutí. Cieľom Ronalda je dostať sa pod hranicu 100 kilogramov. "Budem sa snažiť ďalej. Moje telo sa mi v takomto stave páči oveľa viac, takže sa chcem dostať pod stovku a nikdy už túto hranicu neprekonať," cituje agentúra dpa Ronalda.

"Si tenký, svalnatý a peknučký," žartoval na adresu bývalého hráča Barcelony, Interu Miláno a Realu Madrid niekoľko hodín pred vysielaním záverečného dielu reality šou Romario, ktorý s Ronaldom a ďalšími kolegami hrali exhibičný duel na pláži v Rio de Janeiro.

Šou na brazílskej televíznej stanici TV Globo údajne priniesla Ronaldovi až 3 milióny dolárov, hoci vedenie stanice túto informáciu poprelo.


 

Vyberte región